Стоматологічне обладнання та його значимість

Стоматологія зараз розвивається стрімкими темпами. Кожна людина хоче мати здорові і красиві зуби. Стоматологічне обладнання в Україні в магазині VDS Stomat представлено безліччю пристроїв і пристосувань. Серед них стоматологічні крісла, установки з бормашиною, стільці для лікаря-стоматолога, багато інших важливих для даної галузі медицини атрибути.

Види стоматологічного обладнання

 

В кабінеті у кожного стоматолога повинні бути три види обладнання:

  • діагностичне — необхідно для своєчасного діагностування захворювань ротової порожнини;
  • лікувальне — цей тип обладнання призначений для лікування;
  • стерилізаційне обладнання

Діагностичне стоматологічне обладнання

 

Щоб усунути стоматологічні проблеми, важливо поставити правильний діагноз. Тому в кожному стоматологічному кабінеті повинно бути якісне оснащення. Сучасне діагностичне обладнання представлено такими предметами:

  • Рентгенологічна система. Зараз пропонується широкий асортимент інтраоральних апаратів з різними модифікаціями. Все це допомагає зрозуміти будову і розташування хворого зуба.
  • Томографічна система. Допомагає діагностувати патології зубощелепного апарату. За допомогою томографа можна отримати зображення, на яких буде видно хворі зуби.

 

Лікувальне обладнання

 

Лікувальне обладнання повинно бути в кожному стоматологічному кабінеті, але його вигляд буде залежати від специфіки роботи лікаря-стоматолога. Це стоматологічні установки, а саме крісло з набором інструментів. Кожен лікар може підібрати потрібні інструменти. Вибір буде залежати від того, яку спеціалізацію має лікар. Також до лікувального обладнання потрібно віднести аспіраційні системи, які дозволяють швидко і якісно видаляти тверді частинки і рідини з рота, які скупчуються там безпосередньо під час проведення лікувальних заходів. За допомогою аспіраційних систем проводять гігієнічну обробку ротової порожнини.

Стерилізаційне обладнання

 

До цієї категорії обладнання відносять:

  • автоклави,
  • дистилятори,
  • стерилізатори,
  • ультразвукові мийки і т.д.

Це обладнання використовується для очищення інструментів, які використовувалися при лікуванні, для підтримки стерильності стоматологічного кабінету. Якщо ви хочете вибрати якісні вироби, необхідно враховувати характеристики інструментів, потреби ваших пацієнтів. Потрібна поміч у підборі обладнання для стоматологічного кабінету? Менеджери з інтернет-магазину VDS Stomat допоможуть підібрати найякісніще обладнання для будь-якого лікаря! Звертайтесь за телефонами на сайті!



Читайте также: