- Советская Чувашия - http://sovch.chuvashia.com -

Славське: поєднання самобутності та сучасності

У Карпатах, у Львівській області, розташувалося дивовижної краси селище Славське. Відмінною особливістю є наявність Ж/Д сполучення, тому приїхати сюди дуже просто — поїздом. Популярність селище завоювало, як гірськолижний курорт європейського рівня. Сюди приїжджають тисячі туристів, як новачків у лижній майстерності, так й професіоналів.

Особливості поселення

Не забудьте забронювати номер заздалегідь, тому, що попит на житло тут великий. Зупинитися в селищі можна:

• в готелі;

• в котеджі;

• на приватній садибі;

• у приватному секторі.

Готелі Славське передбачили: комфортне проживання, комплексне харчування, постільні приналежності, комплекти рушників, облаштовану територію. До основних послуг відносять:

• прибирання в номері;

• цілодобову подачу водопостачання;

• зміну рушників й постільної білизни.

В Славське готелі за додаткову плату можна замовити трансфер, послуги пралі, хімчистки та няні.

Як провести дозвілля

По всій території селища розташувалися кафе, колиби й ресторанчики, де пропонують смачні українські та угорські страви. Влітку можна покататися на велосипеді, квадроциклі, конях, сходити в ліс по гриби та ягоди. У зимовий період популярністю користуються: катання на лижах, санках, снігоходах, сноутюбах.

У будь-яку пору року рекомендуємо подивитися:

1. Заповідник «Тустань» — це історична пам’ятка архітектури.

2. Водоспад «Кам’янка» розташований в 35 км від селища.

3. Печера «Писана Криниця» характеризується наявністю унікального джерела.

4. Озеро Хащеванське приваблює туристів рівною гладдю та незвичайними пейзажами.

Піші прогулянки в гори зміцнюють нервову систему, відновлюють сили й заряджають енергією.

Підсумок

Ще не визначилися, де зупинитися в Карпатському краї? Альтернативним місцем проживання стануть дерев’яні будиночки в етно-стилі, вони розташувалися по всій території. В Славське котедж можна повністю орендувати або зняти окремий номер для проживання. Територія біля будиночків облаштована альтанками для відпочинку, дитячим майданчиком, влітку може працювати басейн.

В Славське котеджі обладнані зручними меблями, в кожному номері є ванна, постільні приналежності, рушники. За бажанням, можна скористатися кухнею або харчуватися по меню.

Де б ви не зупинилися, заряд бадьорості, позитиву й адреналіну забезпечений на цілий рік, а якщо не вистачить, то Славське приймає туристів цілий рік!